Pe data de 5 iunie 2017, un prilej de mare bucurie a strâns la un loc membrii Asociației Tinerilor Ortodocși Vaslui într-un cadru rural și pitoresc, din dorința de a aduce puțin din energia și seninătatea lor tinerească și în satul Telejna, unde biserica “Sfânta Treime” și-a sărbătorit hramul, la invitația preotului paroh Tănasă Marian, care a avut o contribuție deosebit de valoroasă în cadrul desfășurării tuturor activităților asociației. De la ora 08.00 la ora 11.00 s-au desfășurat Slujba Utreniei și Sfânta Liturghie, răspunsurile acesteia din urmă fiind date de membrii coralei “Alfa” a asociației.
De la ora 11.00 până la ora 12.00 toți participanții au fost invitați la o agapă frățească, prilej minunat de cunoaștere și socializare, de întărire a armoniei și bunei înțelegeri dintre membrii comunității, dar și de aflare a unor învățături de folos în viața fiecărui creștin din filmulețele cu pilde proiectate în timpul mesei. După ora 12.00 tinerii dinamici și pasionați au desfășurat cu tinerii și copiii din parohie diferite activități distractive. După jocuri de intercunoaștere, au pictat împreună imagini care înfățișează icoane, au transformat cu dibăcia mâinilor foile de hârtie colorată în tot felul de forme prin tehnica origami, și-au exprimat pasiunea pentru cântat în cadrul atelierului de muzică și s-au întrecut în bogăția cunoștințelor la concursul de cultură generală intitulat “Livada cu povești”.
Dar ziua nu s-a putut încheia înainte de puțină mișcare în aer liber, la o adevărată vânătoare de comori desfășurată în curtea bisericii.
Dupa ce și ultima bomboană componentă a comorii a fost descoperită, copiilor li s-au împărțit dulciuri și li s-au înmânat diplome de participare.

Finalul zilei a adus multe îmbrățișări și promisiunea revenirii în această frumoasă parohie.

CategoryFără categorie
Urmareste-ne: